Bemutatkozás

Tanulmányaimat 1993-ban kezdtem. Akkor a műköröm építés és a műszempilla készítés keltette fel a figyelmem. 2005-ben ismét frissítettem a műkörömépítési ismereteimet, kibővítve a lábápolással. Már akkor felkeltette figyelmem a láb fájdalmas részeinek kezelése. Az évek során egyre több problémás láb talált meg, amit kihívásnak tekintettem. Ennek tudatában végeztem el azon új képzéseket is, amelyek ismeretében tökéletesíteni próbáltam és próbálom tudásom. Ezen új képzések elsősorban a benőtt körmök gyógyítására (podofix feszítőszálas spange), a gombás körmök kezelésére, a köröm korrekciók és a köröm portézis készítésére összpontosulnak. Egyúttal a műkörmök szerelmese is vagyok, ezért a műköröm építés és díszítés is rendkívül közel áll hozzám. Itt is számos új képzéssel gazdagodtam az elmúlt 20 évben. Rendszeres látogatója vagyok a szakmai rendezvényeknek és próbálok naprakész lenni mind a legújabb műköröm trendek, mind pedig a legújabb kezelési technikák terén.

Régóta vágytam arra, hogy színvonalas, bensőséges és meghitt környezetben teremtsek lehetőséget kezek és lábak ápolására a-tól z-ig. Most olyan helyet sikerült megalkotnunk, ahol a rohanó hétköznapok elől el tudnak menekülni és belső világukba merülve pihenhetnek, felfrissülhetnek kedves régi és új vendégeim.

Ha szépen ápolt kezekre és lábakra vágyik, lehetősége van aromaterápiás manikűr és pedikűr kezelésünk során megtapasztalnia, amint körmei új életre kelnek. Ha ezen felül szeretné, hogy bőrét és körmeit értékes tápanyagokkal is kényeztessük, a Spa Cucció, valamint a Gehwol termékekkel exklúzív manikűr és pedikűr szolgáltatásainkat ajánljuk.

Professzionális üzletemben várom mindazokat a vendégeket, akik a kényeztetésen túl kéz-, és lábköröm problémákkal küzdenek és olyan szakembert keresnek, aki tudja orvosolni az adott problémát. A hely kellemes atmoszférája kíváló lehetősége nyújt mindazok számára is, akik szeretnének egy „Élménynappal“ gazdagabbak lenni, vagy éppenséggel egy láb-, illetve kézmasszázsra vágyank, vagy egyszerűen csak szép, tartós vagy alkalmi műkörmöt szeretnének.

Szeretettel várok mindenkit!

Streck Adrienn
tulajdonos
műköröm építő
kéz-, és lábápoló szakember