Szolgáltatás

SHELLAC

Egy egyedülállóan tartós körömlakk, melynek használatával akár két hétig is élvezheti a karcmentes, fényes felületet. A SHELLAC leoldható UV zselés lakk olyan tartós körömbevonat, mely egyaránt alkalmazható kézre és lábra, a természetes és a műköröm felszínére is. Egy tükörfényes, extra minőségű bevonat, mely védi is a körmeinket. Előkészítésénél nem kell a köröm felszínét megreszelni, minimum 14 napig ápolttá teszi körmeinket. Maradéktalan eltávolítása oldással történik, ami mindössze10 perc, nem kell reszelni.

MŰKÖRÖM ÉPÍTÉS

Ideális megoldás mindazok számára, akik tartósan esztétikus körmöket szertnének. Előnye, hogy nem igényel napi ápolást.

HAGYOMÁNYOS MANIKŰR

Fertőtlenítős kézmosás után a körmöket rövidítem, majd áztatás után a körömkörnyéki bőrt ollóval eltávolítom.

MODERN MANIKŰR

Fertőtlenítős kézmosás után a körmöket rövidítem, majd bőrfeltolás után a körömkörnyéki bőrt ollóval eltávolítom.

JAPÁN MANIKŰR

A modern manikűr után egy méhviaszos körömkezelést végzek polírozással, amely beépül a körömlemezbe. Ezáltal megerősödik a köröm és visszakapja az eredeti rózsaszínes színét. A köröm felülete fényes marad. Többszöri alkalmazás során teljesen visszaállítja a köröm eredeti minőségét, ezért is ajánlom például műköröm utáni állapotok rendezésére is. Ez egy titkos recept a japán arisztokrácia világából.

SPA MANIKŰR

Fertőtlenítős kézmosás után a körmöket rövidítem, majd Cucció Naturale Spa aromás manikűrgolyós áztatással felpuhítom a körömkörnyéki bőröket, amiket ollóval eltávolítok. Az elhalt hámokat tengeri sós aromás radírozással távolítom el. Aromás kézápolást végzek, majd vajas aromás krémbedolgozással simító-lazító mozdulatokkal befejezem a kezelést.

PARAFINOS KÉZ- ÉS LÁBÁPOLÁS

Fertőtlenítős kézmosás/lábáztatás után elvégzem a bőr teljes radírozását, majd vitaminos krémbedolgozás után kétszer-háromszor bemerítem a kéz-, illetve lábfejet a meleg parafinba. 20-25 perc hatóidő után eltávolítom a megkötött parafint és simító mozdulatokkal a köröm környéki bőr olajozásával fejezem be a kezelést. Kúraszerűen alkalmazva szinte csodákra képes. Izületekre kifejezetten jótékony hatással van.

SPA MANIKŰR ÉS LAKKOZÁS

A spa manikűr elvégzése után hagyományos körömlakkal díszítem a körmöket.

BRISA LITE

Bolyhozás nélkül készítem elő a körmöket, ezáltal a műköröm alapanyag alatt visszaépülnek a természetes körömlemezek elveszített rétegei. Hipoallergén, akrilát és formaldehid mentes. A köröm rugalmas, vékony és teljesen természetes hatással bír. Kizárólag oldással távolítom el.

LÁBKÖRÖM ÁPOLÁS

Fertőtlenítős áztatás után a körmök rövidítése, szarupárkány tisztítása és a köröm környéki bőr eltávolítása.

ALAP LÁBÁPOLÁS

Fertőtlenítős áztatás és bőrpuhítás után a bőrkeményedések eltávolítása kézi pedikűrrel, majd a körmök rövidítése, körömlemez tisztítása és a köröm környéki bőr eltávolítása.

GEHWOL HATÓANYAGOS LÁBÁPOLÁS

Fertőtlenítős áztatás és bőrpuhítás után a bőrkeményedések eltávolítása kézi pedikűrrel, majd gépi pedikűrrel. Körmök rövidítése, gépi körömfelület kezelés és körömkörnyéki bőr eltávolítása. Frissítő Gehwol cukor pasztás peeling után kellemes Gehwol krém bedolgozás az adott bőrtípus igényei szerint. Mentás vagy mézes készítmény alkalmazása száraz bőr, izzadt bőr vagy a normál bőr típusai szerint.

DIABÉTESZES LÁB KÍMÉLŐ KEZELÉSE GÉPI PEDIKŰRREL

Rossz állapotú, diabéteszes lábak ápolása kizárólag gépi kezeléssel Gehwol Med hatóanyagos készítményekkel.

KOMBINÁLT PEDIKŰR ÉS GOMBÁS KÖRÖM KEZELÉS

A kombinált pedikűr után a gombás körömlemez és bőr kezelése izzadásgátlók ajánlásával.

MINI PEDIKŰR

Azoknak, akiknek csak minimális, rövid beavatkozásra van szükségük.

SPA PEDIKŰR

Aromaterápiás áztatás és bőrpuhítás után (áztatólevél, pezsgőtabletta, símogató szírmok, gyöngyök, stb.) teljeskörű bőr és körömkezelés (kombinált pedikűr) után Cucció Naturale készítményekkel luxus bőrápolás tengeri sós radírozással az elhalt hámok eltávolítására térdtől talpig. Mindezek után kérmpakolás és testvaj bedolgozása 20 perces kényeztető, frissítő mozdulatokkal. Welnessélmény, miközben a láb teljesen felfrissűl.

LÁBRADÍROZÁS

Tengeri sós, illetve cukorpasztás készítményekkel az elhalt hámok eltávolítására.

FRISSÍTŐ MASSZÁZS

20 perc luxus testvajas vagy Gehwol hatóanyagos termékekkel relaxációs hangulatban.

ÉLMÉNYNAP

Frissítő és lazító élmény a kénznek és a lábnak, miközben a teljeskörű köröm és bőrápolás mellett professzionális kezelések során a díszítések is megvalósulnak. Mindez minőségi anyaghasználattal! Ajánlom mindazoknak, akik a kezelések alatt nemcsak szépűlni szeretnének, hanem az „ÉN IDŐT“ is követelik maguknak. Az élménynap ajándéknak sem utolsó a mai rohanó világban!

BENŐTT KÖRÖM KEZELÉSE

A köröm rendellenességei szerzett, illetve született típusainak szakszerű ellátása. A körömsarok kiemelése, tamponálása, körömszél-védő alkalmazása.

KÖRÖMKORREKCIÓ

A körmök részleges sérüléseinél, gombás köröm fertőzéseknél alkalmazható, speciális eljárás, miközben a beteg köröm gyógyúl. A körömnövekedés a beteg körmöknél lelassúl. Türelem, rendszeres kezelés és együttműködés szükséges.

KÖRÖMPROTÉZIS

A körömfelület szinte 90%-os hiányában már teljes körömprotézisről beszélünk. Gombás körömfertőzések, körömsérülések (például: sport közben, apróbb balesetek révén), vagy belső eredetű betegségek miatt kialakult körömhiánynál alkalmazzuk azt a medical (orvosi) zselét, teljességgel tapad a bőrre. A kezelések minden esetben kölcsönös odafigyelésen alapulnak és rendszeres karbantartást igényelnek.

PODOFIX FESZÍTŐSZÁLAS SPANGE

Ez a feszítőszálas spange egy nagyszerű találmány a benőtt körmök kigyógyításában. A fogszabályzás elvén működik, tehát kivezeti a körömlemezt a körömsáncból, ezzel újra tanítja a körmöt a helyes növkedési irányra. A szabályzó 2-8 hétig, szinte kivétel nélkül, folyamatosan fent marad. Ez természetesen függ attól is, mennyire van kitéve külső hatásoknak, mint például úszás, foci vagy squash. Mivel a spange fém-feszítőszála műanyaggal van bevonva, így fémallergiások is bátran használhatják. Rugalmas, minden körömformához jól igazodik és extra erős tartása van. Cukorbetegek és gyermekek is használhatják.